VALMENNUS

Valmennusten tavoitteena on auttaa asiakasta kulkemaan kohti sisäistä ja ulkoista menestystä. Pääpaino on itsensä johtamisessa ja stressinhallinnassa. 

Suurin osa valmennuksistani tapahtuu tällä hetkellä yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa. Toimin  valmentajana laajassa Suomen Akatemian rahoittamassa tutkimushankkeessa. Valmennusohjelmaa toteutetaan tutkimuksen puitteissa useissa eri organisaatioissa ja se kulkee nimellä Everydaily - itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin valmennusohjelma.  

Valmentaminen yhdistyy luontevasti muuhun osaamiseen, sillä toimittajana olen tottunut esittämään avaavia kysymyksiä ja sukeltamaan juurisyihin. Yhdistän valmennuksiini tarpeen mukaan esimerkiksi mindfulnessia, kirjoittamista tai joogasta tuttuja elementtejä. 

Valmennus on moderni, ratkaisukeskeinen, eteenpäin vievä ja tehokas kehittämisen keino. Se soveltuu  hyvinvoinnin lisäämiseen, tavoitteiden kirkastamiseen sekä kaikenlaiseen menestykseen luomiseen.

Esimerkkejä työyhteisövalmennuksistani:

- Everydaily - Itsenä johtamisen ja hyvinvoinnin valmennusohjelma (yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa)

– Työkaluja kehon ja mielen rauhaan -workshop  

– Menestyvä tiimi  – kohti yhteistä tavoitetta 

Valmennus on mahdollista saada tarpeen mukaan joko yksittäisenä ohjelmasisältönä esimerkiksi tiimi- tai henkilöstöpäivään tai sitten useamman valmennuksen tehokkaana sarjana. Kysy lisää, niin rakennetaan teille paras ratkaisu!

 

ASIAKASPALAUTTEITA

"Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta cochauksesta ja yllätyin todella sen tehokkuudesta! Kokemus oli upea, positiivinen, voimaannuttava, uusia näkökulmia herättävä." 

"Jokainen valmennuskerta oli oma matkansa. Käytetyt metodit ja työkalut olivat konkreettisia ja toimivia. Sain uusia näkökulmia, rohkeutta ja itsevarmuutta. Pystyin ottamaan coachauksen hyödyt välittömästi käyttööni arjessa ja elämänlaatuni parantui jokaisen session jälkeen."

"Anu on rauhallinen ja keskittynyt ja tietää selvästi mitä tekee. Siksi myös valmennettavalla olo varma ja mukava."

"Ohjaajana lämmin, helposti lähestyttävä, intuitiivinen ja ammattitaitoinen. Osaa  jotenkin ihmeellisesti luotsata oikean aiheen äärelle."

"Valmentaja osasi loogisesti ja rauhallisesti viedä harjoitukset eteenpäin ja loi luottamuksellisen ja läsnäolevan ilmapiirin."

"Anu on erittäin "aseista riisuva" ja osaa luoda avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin."


"Parasta oli käytetyt metodit ja Anu valmentajana."


"Kuinka voikaan yhdessä tunnissa löytää niin monia konkreettisia parannuksia! Sanoisin että valmennus oli hyvä kokonaisuus kaikkine osineen!" 

 
bobby-burch-7ghPaPLdmTY-unsplash.jpg

Kirkasta itsellesi arvosi, missiosi ja visiosi. Vasta sitten voit oikeasti priorisoida ajankäyttösi ja löytää todellisen suuntasi.

 

OTA YHTEYTTÄ!

+358 45 127 68 15

 

©2019 by Anu Kervinen - All rights reserved