TARINANI

Ihana tutustua, kiva kun tulit sivuilleni! Taustani on yritysviestinnässä ja olen työskennellyt myös toimittajana, sillä olen aina rakastanut kirjoittamista. Olen lapsesta saakka myös ollut kiinnostunut ymmärtämään ihmistä, ihmisyyttä ja elämää. 

Reilu vuosikymmen sitten jouduin toteamaan, että olin hektisessä uraputkessa stressaantunut ja elämässä uuvahtanut. Samaan aikaan alkoi perheemme kasvaa. Totesin, etten voi jatkaa näin. Ajattelin, että jossakin täytyy olla olemassa työkaluja ja tekniikoita, joilla voimme lisätä levollisuutta, tasapainoa, kirkkautta ja tilaa elämäämme, vaikka vaatimukset ulkopuolellamme kasvaisivat. Ajattelin, että täytyy olla olemassa toinen tie.


Lähdin tutkimaan asiaa ja se tie vei minut mukanaan. Löysin toimivia työkaluja tasapainon vahvistamiseen ja ne toivat elämääni niin paljon hyvää, että minussa syttyi halu jakaa samaa hyvää myös eteenpäin. Sama intohimo ja halu palvella vie minua eteenpäin tänäkin päivänä ja sen myötä päädyin myös yrittäjäksi. Palvelen asiakkaitani erityisesti stressinhallinnan, itsensä johtamisen sekä merkityksellisen työn ja elämän alueilla.


Peruskoulutukseni on viestinnän ja markkinoinnin tradenomi ja lisäksi minulla on useita muita viestinnän opintoja esimerkiksi avoimesta yliopistosta. Olen opiskellut mm. Mindfulness Työssä -ohjaajaksi (Inspiral Coaching 2016-2017) LCF Life Coachiksi (Valmentamo 2014-2015)) sekä joogaopettajaksi (Shanti 2019). Näiden lisäksi olen käynyt lukuisia muita valmentamisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kursseja. Mitä enemmän olen opiskellut, sitä enemmän olen käsittänyt, miten vähän ymmärrämme, ja se vetää nöyräksi. Oppiminen jatkuu ruohonjuuritasolla joka päivä, kun arjessa kolmen lapsen äitinä ja yrittäjänä pyrin säilyttämään tasapainon. Voin kertoa sinulle salaisuuden: ilman työkalujani olisin ihan "kukkuu" :)

Aikaisempia työnantajiani ovat muun muassa Alma Media, Luja yhtiöt sekä Intrum Justitia. Yhdistelen työssäni osaamistani eri aloilta: valmennus, mindfulness, jooga, viestintä & kirjoittaminen. Minulle on tärkeää, että ihminen kohdataan kokonaisvaltaisesti (mind, body, soul). Teen valmennuksia ja ohjauksia hyvin erilaisiin toiveisiin ja nautin siitä, että saan räätälöidä kokonaisuuden kohtaamaan asiakkaan tarpeet. 

Rakastan palvelujen, liikeideoiden ja konseptien kirkastus- ja kehitystyötä. Uskon yhteistyön voimaan ja teen paljon yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa. Verkostoidun mielelläni myös uusien tuttavuuksien kanssa. Nähdään somessa tai livenä!

Lämmöllä, Anu

 

OTA YHTEYTTÄ!

Helsinki

+358 45 127 68 15

 

©2019 by Anu Kervinen - All rights reserved